Brugernavn:
Password:
Husk password
Glemt dit Password?
Bliv medlem
af forummet

Kalender

Facebook

Instagram

YouTube

Køb & Salg

Regler

Historier
 Forum forside
 Hold
 Fælles for alle hold
 Små historier for spillet
 Nyt emne  Besvar emnet
 Printer venlig
Forfatter Forrige emne Emne Næste emne  

Jens Jakobsen
Spilmester og kasserer

Denmark
1045 Poster

Skrevet  - 21/09/2017 :  19:21:04  Vis profil  Besvar med citat
Nu hvor vi ikke har live-spil på lørdag har jeg været inspireret til at skrive lidt små-historier - et par uddrag fra hvad der skete under lørdagens spil og mellem nu og næste spil. Nogle af jeres karakterer er blandet ind i historierne, sete, som usete - og jeg håber I synes om dem. Sidst men ikke mindst, en lille belønning for at tage sig tid til at læse de to historier : ¤EP på bunden af siden.


105.Terra, år 200 - Sumpen
Brutaz kiggede på de ynkelige orker der havde allieret sig med de svage elvere. Deres lig lå i overfladen af det mudrede vand i Thyriens sump nær havnen. Han og hans følge prikkede til ligene med pinde mens sumpgas fra tid til anden boblede op til overfladen i den tunge stillestående luft. Gamle planker lå ud i sumpen, fæstnet til døde eller døende træer. Dog fik han ikke lov til at lege med kadaverne længe, for Kriell, landets Jarl kom med hastige skridt til gruppen med et strengt blik i øjet. Nogen havde stjålet fra kroen, hvilket han så som en streng forbrydelse. Helligbrøde mod guden Malum, som Kriell tilbad. Sortelveren, Jak, tilstod at han havde stjålet, men dog ikke fra kroen. Tilfreds med dette, men stadig oprørt over tyveriet mod kroen, ledte Kriell gruppen tilbage til Kronstad. Bag dem boblede sumpen glad videre - men havde de set sig tilbage mod sumpen ville de blive foruroliget over at ligene sank meget hurtigt under overfladen, én efter én, og var væk for evigt.


109.Terra, år 200 - Kronstad
Det var sent på aftenen da kaptajn Tobias åbnede porten for Anastasia. Hun søgte audiens hos Jarlen, hendes svoger, hvilket hun havde gjort før. Et hastigt kig over sin skulder for at sikre sig at elverne ikke holdt øje med hende mens hun passerede ind i byen. Efter kort tid befandt hun sig i den nedlagte bykro som Kriell havde forvandlet til alkymistværksted med mere. Han ville ikke sætte sig i tronesalen, da han mente den var forbeholdt for konger og dronninger - uanset at han rent effektivt havde dronningens magt i hendes fravær. Nu var tiden kommet, syntes Anastasia, til at besøge sin søster. Hun havde ikke fanget vampyren hun egentlig var kommet for, for at beskytte sin søster, men hun kunne fortælle søs... Hendes Majestæt, at hun stadig var på færden, selv om vampyren ikke havde været set i længere tid.
Kriell kiggede sin svigerinde i øjnene for en stund, inden han indvilligede i at hun kunne få lov at se sin søster. Han advarede dog, at hun ikke var helt som hun havde været. Hun var forandret af sin tid i Thyrien. Anastasia tog det som at angrebet på Astrid i Elvien flere måneder forinden havde efterladt hende vansiret med ar, men undlod at kommentere mens Kriell ledte hende mod fængslet. Her tog han en olielampe, og ledte hende forbi vagterne og ned af trapperne, forbi celledøre, hvoraf én stod ud. I bogstavlig forstand, da den stod op af muren på den modsatte side af gangen, lettere sodet. Hængslerne var åbentbart ved at blive skiftet, men hvad mon der var sket dér? Efter flere trapper og gange kom de til en smukt dekoreret dør. Stadig en celle, men med ornamentudskæringer og guldbelagt.
Kriell kommenterede at det var godt at det var på denne tid af måneden at Anastasia havde besluttet sig for at besøge sin søster, hvorpå han låste døren op og åbnede den. Anastasia kunne se sin søster sidde ved et bord i cellen der var udsmykket efter alle kunstens regler. Dronningen satte sig ret op ved lyden af døren der lukkede. Kriell gik over for at hviske til Astrid, og nussede hende bag øret. Det var som om stemningen i lokalet lettede lidt, og de to søstre blev forenet for første gang i mange år.


Du har ikke deltaget i denne konkurrence.
Se vindere.




- Jens
• Foréningskassérer
• Spilmester
Liste over karakterer
Forrige emne Emne Næste emne  
 Nyt emne  Besvar emnet
 Printer venlig
Spring til:
Sleipnir rollespil © 2012-2022 Sleipnir Go To Top Of Page