Brugernavn:
Password:
Husk password
Glemt dit Password?
Bliv medlem
af forummet

Kalender

Facebook

Instagram

YouTube

Køb & Salg

Regler

Historier
 Forum forside
 Praktisk
 Nyhedsbrev fra Sleipnir
 Vinternyt
 Nyt emne  Besvar emnet
 Printer venlig
Forfatter  Emne Næste emne  

Jens Jakobsen
Spilmester og kasserer

Denmark
1016 Poster

Skrevet  - 09/12/2022 :  21:26:52  Vis profil  Besvar med citat

Vinterlukket
Vi har valgt i bestyrelsen at lukke for spillet frem til marts. Der vil i mellemtiden blive udarbejdet noget reklame for at sikre en god opstart med mange nye spillere når vi kommer til marts 2023.

Café Brætspil - Dungeons and Dragons
Vi indgår et samarbejde med Café Brætspil i Vestergade. Her kommer vi til at styre en række one-shot DnD spil og måske en kampagne eller to. Der aftales fordels-priser for spillere der deltager både i Sleipnir og Café Brætspil.

¤EP lotterier på forum
Der vil under vinternedlukningen blive udviklet 2 lotterier på vores forum. Det ene vil være en ugentlig lodtrækning hver søndag, den anden en her-og-nu mulighed én gang om ugen.

Konsekvens spil - som tilvalg
Konsekvens reglerne har været blandet modtaget i 2022, så vi reviderer reglerne herfor i løbet af vinteren. Det vil blive muligt at vælge om en karaktér skal følge konsekvens reglerne og derved risikere at karaktéren dør permanent, eller om de skal gå i sjælegang og genoplive ved deres base. Der vil være fordele ved at have have risikoen, så som at tjene flere ¤EP og kunne stige i niveauer hurtigere. Når det er implementeret skal du foretage dette valg førend din karaktér kan spilles igen, ligesom nye karaktérer skal.

 Emne Næste emne  
 Nyt emne  Besvar emnet
 Printer venlig
Spring til:
Sleipnir rollespil © 2012-2022 Sleipnir Go To Top Of Page