Bliv medlem
af forummet

Kalender

Facebook

Instagram

YouTube

Køb & Salg

Regler

Historier
 Forum forside
 Praktisk
 Nyhedsbrev fra Sleipnir
 Vinternyt

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!


H O V E D    E M N E
Jens Posted - 09/12/2022 : 21:26:52

Vinterlukket
Vi har valgt i bestyrelsen at lukke for spillet frem til marts. Der vil i mellemtiden blive udarbejdet noget reklame for at sikre en god opstart med mange nye spillere når vi kommer til marts 2023.

Café Brætspil - Dungeons and Dragons
Vi indgår et samarbejde med Café Brætspil i Vestergade. Her kommer vi til at styre en række one-shot DnD spil og måske en kampagne eller to. Der aftales fordels-priser for spillere der deltager både i Sleipnir og Café Brætspil.

¤EP lotterier på forum
Der vil under vinternedlukningen blive udviklet 2 lotterier på vores forum. Det ene vil være en ugentlig lodtrækning hver søndag, den anden en her-og-nu mulighed én gang om ugen.

Konsekvens spil - som tilvalg
Konsekvens reglerne har været blandet modtaget i 2022, så vi reviderer reglerne herfor i løbet af vinteren. Det vil blive muligt at vælge om en karaktér skal følge konsekvens reglerne og derved risikere at karaktéren dør permanent, eller om de skal gå i sjælegang og genoplive ved deres base. Der vil være fordele ved at have have risikoen, så som at tjene flere ¤EP og kunne stige i niveauer hurtigere. Når det er implementeret skal du foretage dette valg førend din karaktér kan spilles igen, ligesom nye karaktérer skal.


Sleipnir rollespil © 2012-2022 Sleipnir Go To Top Of Page