Velkommen til rollespilforeningen Sleipnirs hjemmeside.


Nyheder!

26-11-2018 17:22

Fødselsdag og telefonnummer.
Som du vil se når du næste gang besøger forummet, vil du nu blive bedt om at angive henholdsvis din fødselsdag, samt et telefon nummer der vi kan anvende i tilfælde af at du er ude for en ulykke. Det er ikke dit eget telefon nummer du skal angive her, men for eksempel nummeret til en forælder.
Din fødselsdag er i forhold til informationer til kommuner om alder på deltagere, samt at vi skal være i stand til at se hvis der skal indhentes børneattest.

Gobospil
Vi holder traditionen med at spille gobliner, den første lørdag i december. Du kan læse mere om hvad der vil foregå i gruppen
Fælles for alle hold

Julefrokost
Lørdag d. 15. december holder vi julefrokost efter spillet, men da vi ikke havde Halloween event med Køge Handelstadsforening i år, er der ikke budget til at vi tager ud at spise på restaurant og se film i biografen efter spillet som vi plejer. I stedet vil der efter spillet være hygge og spisning hos Jens eller Stefan. Menuen er ikke fastlagt endnu, så foreslag er mulige.

Juleferie-/bordspil og hygge
Lørdag d. 22. og 29. vil der ikke være live spil, men henholdsvis bordspil og hygge. Hvor dette afholdes er heller ikke fastlagt endnu.

Sleipnir er et junior rollespil, der holder til i Køge og spiller hver lørdag, året rundt. Deltagelse i spillet koster 50KR, men er gratis for medlemmer.

Spillet foregår primært som udendørs Live rollespil, men hvis vejret skulle være en hindring eller er deltager antallet under 10 en halv time før start, holdes istedet træning og bordrollespil. Spillet afholdes normalt lørdage mellem 11.00 og 14.00, men rykkes nogle gange i forbindelse med specialspil.

Mødested før spillet er Sognegården, Laugshusgade 1, 4600 Køge. Vi ser gerne at man kommer i god tid, helst en time før, så spillet kan forberedes.

På nær ved et par årlige undtagelser, afholdes spillet i Lovparken i Køge.

Skal du leje udstyr til spillet; våben, skjold eller våbenkjortel, så kontakt os tids nok til at det kan medbringes til spillet.

Lær lidt mere om selve spillet - Læs vores regler og om den Verden vi spiller i.

Følg os på Facebook, og kom indenfor på vores forum.

Kalender for spillet

Sleipnir er sponsoreret af rollespilsudstyr webshoppen Ragnerok.


Hvad mangler vi i f.eks. reglerne nu?